Pirr!

2010-10-25, 01:01:01 / Kategori: Alexandra
Imorgon slutar jag min jobbhelg kl 13.00, snabbt med tåget in till älskling äta, duscha och sedan vidare och provjobba på en restaurang inne i Jönköping både måndag och tisdag kväll. Får hålla tummarna jag gör bra ifrån mig och inte spiller rödvin och tappar tallrikar är lite ringrostig sen jag jobbade i den branschen nu, men de är väl som att cykla ? Jäj!
På Tisdag förmiddag är jag ledig, då ska soffan beställas och när man ändå är uppe på IKEA och shoppingcentret a6 ska man ta sig en tur in där kanske, trots allt löning... bäst är nog om Jonathan låser in mitt bankomatkort, säkrast så tror jag ;D haha
Dröm söta drömmar nu ska jag slå något hårt i huvudet så jag somnar, natti natt!
Världens godaste glögg!!
Saknar så det gör ont! <3 Troj Ture Öster & Polle Farfar Öster
Love Alexandra

Badrum

2010-10-25, 00:52:03 / Kategori: Alexandra
Ligger man själv hemma om kvällarna utan älskling är det väldigt lätt det blir lite shopping, skickade bilder via Fb till älskling och han godkände mina köp till vårat badrum, blev supernöjd :D
Snyggaste duschdraperiet! från www.drytrend.com
Från H&M Home blev det detta..
Min
Jonathans
Love Alexandra

Klippt!

2010-10-22, 18:17:52 / Kategori: Alexandra
Jag har också klippt av mitt långa långa hår!!
Nu börjar jag sakna det lite faktiskt..
Men har trivts kanon i det korta också :)
Nu
Love Alexandra

Hjärtan

2010-10-22, 18:09:45 / Kategori: Alexandra
Två personer som smygit sig in i mitt liv det sista och som jag är himla lycklig för att få lära känna är dessa två godingar. Julia och Kate Larsson.
Kate kan man inte annat än att älska, hon har lyckats bota min barnfobi och en gladare unge får man leta länge efter, och hon äter kattmat som jag gjorde när jag va liten och hon kryper (efter jag hade kurs med henne ;) Väldigt snabbt!! Hon är en bra bebis , när jag får bebis vill jag ha en som är som Kate <3
Julia är nog den coolaste mamman som finns, fötterna på jorden lugn, sprallig, super het! En high fashion mom!
det som är så himla skönt är att Julia är väldigt mycket som jag och därför vi klickade så bra tror jag. Första gången vi träffades pratade vi direkt bort flera timmar och redan nu känns det som vi kännt varandra i en evighet :) Snart ska vi ha en vinkväll, den längtar jag mycket efter, men då får nog pappa Henke och farbror Jonathan ha lillskruttan , eller vad säger du Julia ? :)
Love Alexandra

Troj Ture Öster

2010-10-22, 17:50:33 / Kategori: Alexandra
Min älskade hund och bästa vän fick förra fredagen somna in, han gav oss 11 underbara år<3


Love Alexandra

Up to the date!

2010-10-22, 17:46:06 / Kategori: Alexandra
Nu ska jag ta mig i kragen och börja skriva, så mycket som hänt i mitt liv så snabbt så de har liksom inte funnits tid, vilja eller behov att skriva.
MEN jag är tokförälskad , så där riktigt pirr i magen kär och lycklig även att vi redan har varit tillsammans i snart 8 månader så pirrar de fortfarande i magen så fort man får ett sms, kram eller puss. Nu den stora förändringen som håller på att hända är att vi ska bli sambos, jag ska flytta till Jönköping och vi har fått en alldeles alldeles underbar lägenhet mitt i centrum med utsikt över munksjön, en stor tvåa med klädkammare!! Hade räckt med klädkammaren hade jag varit nöjd liksom, o i vardagsrummet har vi stora fönster från golv till tak!
Nu ska jag då lämna min hemstad och inte nog med det så ska vi sälja mitt barndomshus, sorgligt.
Därför kände jag nu att det är dags att börja skriva ner tankar och saker som händer i mitt liv då bloggen känns lite som en dagbok och så kan min familj och vänner följa vad som händer i Jönköping.
Haft en helt underbar sommar med Jonathan och mina vänner, båda J och jag har jobbat mycket, men hunnit med en bra midsommar i Eksjö med våra vänner, 50 årsfest i Göteborg med min släkt, en helg i Malmö och massa mys. Sen i september rymde vi iväg på en sista minuten resa till Korfu, Grekland <3
Love Alexandra