Bilder från nya kameran och helgen

2009-06-30, 00:37:08 / Kategori: Alexandra

   
  
  
  

Love Alexandra

Kärlek till familjen

2009-06-30, 00:21:17 / Kategori: Alexandra

Igår va en underbar dag, åkte ner till mamma sen där mormor o morfar va och pappa kom också, vi lagade mat ihop, sill, potatios o kex o ost o gottigt för de "vuxna" jag fick vitlöksräkor bara för de var mig som vi firade:)
Drack lite skumpa och skålande o massa god paj till efterrätt, fick kameran jag köpte, av familjen i födelsedagspresent :)

Idag har det varit lite jobb, och nu i veckan är det mycket som ska göras. Har äntligen fixat biljtterna ner till Malmö på fredag. Vi åker inte förrens på lördag morgon från k-hamn så på fredag blir det mys med syster o hennes boy o Maja bejb :) Måste till banken o växla o sen ska jag till sjukan o ta lite prover igen, kommer säkert glömma hälften jag ska göra..

Nu ska jag fortsätta titta på filmen Chicago, har ju sett musikalen i New York, lite annat o se filmen sen hehe

Love Alexandra

Vinfest och firande <3

2009-06-28, 13:39:53 / Kategori: Alexandra


Igår blev det vinfest hemma hos mig, Sandra, Malin, Sandra, Mia, Annika, Emilia, Jessica och Johan kom för att fira mig, jag f yller ju inte förrens om exakt en vecka idag , men då är jag i Milano hohoh :) Så blev lite firande igår, både för mig och att Jessica har tagit körkort!!! Grattis!

Satt ute på min veranda, så himla skönt i solnedgången och drack vin och rökte vanilj cigg, vissa slickade bara på ciggen haha, (ska lägga upp bilder från kvällen så fort jag lärt o koppla in kameran till datorn o så där)
Sedan gick några ur sällskapet till Vaxblekarn och några till hotellet. Tokkul kväll och det blir verkligen va man gör de till, snacka om att vi skakade rumprona haha

Tack alla för ni kom! :)

Nu har jag legat ute på balkongen en sväng men sjukt varmt tempen där står på 30 grader i skuggan!! Så snart ska jag ner till Mamma, där väntar mormor, morfar och så kommer pappa så ska vi fira mig lite med god mat och god efterrätt:)


Njut av solen!


Love Alexandra


Lördag = Underbart

2009-06-28, 13:29:44 / Kategori: Alexandra

Lördagen satte igång tidigt, upp och snabbt på g till Jkpg. (kom just på att jag glömde bort att jag parkerat cyklen vid stationen, måste hämta den!) På tåget mötte jag Madde en härligt tjej som jag inte sett på för långtid :) Svängde in till Sandra på dinsko där hon jobbar och bestämde lite för kvällen, sen mötte jag upp M och vi tittade ut en kamera till mig , fanns inte den jag hade tänkt, utan en ännu bättre! Fanns två kvar en gråblå och en rosa, så jag höll i båda för att bestämma vilken jag skulle ha, så kom det en gubbe på kanske 60-70 år och frågar efter just den, och expediten säger att den tyvärr är slut. Jag går fram till gubben och ger han den gråblå
A- Varsågod, för jag antar du inte vill ha den rosa?
G- Nemen men men , menar du detta? Säkert du inte ska ha den?
A- Ja jag klarar mig med en:)
G- Men du är ju helt underbar du har gjort min dag, tack tack, och ha en underbar helg nu och du(pekar på M) ta hand om denna tjejen!
M- De ska jag absolut göra
G- Nu ska jag hem och fota, tack igen ungdomar
Så härlig känsla när man gör någon glad :)

Sen så ville jag springa runt i lite andra shops och M följde snällt efter , sen blev det lunch, mumsig sallad där man fick välja innehåll själv! Me like! Sen köpte vi jordgubbar och promenerade ner till Vätterstranden, blev lite fotbollslekar med M,s kompis och jag tappade balansen och landade rätt på mitt knä, kan ju säga att de inte känns så bra idag, men jag lever , de är det viktigaste , sen så bara låg vi och tog de lite lugnt och smaskade jordgubbar :) Promenad in mot staden och jag kan ju säga jag fick värsta sightseeingen (vet i fasen hur det stavas) i Jkpg , sen kom Sandra och plockade upp mig när  hon slutat och vi drog tillbaka till Eksjö för lite vinfest:)



Love Alexandra

Spontantripp

2009-06-27, 09:48:30 / Kategori: Alexandra

Nu är jobbveckan slut, har bara två jobbpass sen ska jag på semester <3 härligt!

Igår bestämde Jessie o jag på jobbet o göra något kul på kvällen, så efter mycket om och Män haha så fick vi tag på en bil och på en Elin, så jag, Elin, o Jessica drog mot jkpg för lite salsa och utgång. Stannade på vägen och tittade på den fina solnedgången och käkade chips :)


När vi kom till Jönköpingså drog vi först till M,s Café där det var salsa kväll,  mycket mys, och himla trevligt. Sen blev det spontantförfest i bilen för mig och Elin haha, dit hittade även Kalle och Martin, och en olycka hända och Kalle "kissade" ner sig byxorna va helt blöta haha, men de va mycket revligt, sen drog vi tjejer till centrum för o skaka rumporna, killarna ville absolut inte gå dit, men fem min senare så va dom där iaf :)

Blev en himla lyckad kväll, jag hade tokroligt tjejer! tack!
Nu ska jag skynda mig för jag ska ta tåget mot jkpg, sen ikväll blir de lite förfest mys hemma hos mig, vi ska fira att jag åker och fira min födelsedag lite i förväg för jag är ju i MILANO på min födelsedag:D

Skynda skynda! Jalla jalla!

Love Alexandra

Tomatsoppa i mitt hjärta

2009-06-25, 23:16:13 / Kategori: Alexandra

Tomatsoppa idag på jobbet , sjukt gott! Me like alot! och imorgon får vi köttfärssås o pasta som Johannes ska laga för jag tror han är kock imon hoho:)

Idag har jag iaf hunnit med lite på min lista:
Ÿ Jobbat 7-5
Ÿ Övat på min tyska
Ÿ Hämtat min skor hos skomakarn (hade frågade om jag hade blivit dement haha )
Ÿ Hämtat den externa, det går inte att rädda ett piss ifrån den. Så mitt liv i bilder, text, musik, film finns inte längre. RIP
Ÿ Betalt räkningar + fixat tågbiljetterna
Ÿ typ tagit reda på hur fiskar gör barn
Ÿ lagt till ett extra jobbpass innan jag blir ledig, nästa torsdag
Ÿ hunnit med en sväng borta hos Emelie

Kommit på att vi måste boka biljetter ner till lund, de har vi inte gjort än, glöm inte!

O igår när vi va på stranden o kickade lite boll kom dom från jnytt o tog en bild, hemska bilden som dom lagt ut på näten haha, garvade ihjäl mig för vi ser helt retards ut :) Bjuder vi på! Men snacka om att de kanske börjar gå för långt när det tas vimmelbilder på folk på stranden och längs ut på nätet, vart är världen på väg ?

Nu ska jag natta mig själv och Gorbatiov och Arnold och så ska vi sussa gott, Go natt!

Love Alexandra

To do list:

2009-06-24, 23:30:18 / Kategori: Alexandra


Jag har massa grejer jag måste hinna med att fixa och framförallt Komma ihåg att fixa!

Ÿ Jobb torsdag: 7-5

Ÿ Jobb fredag: 7-3
Ÿ Köpa ett vykort + frimärke och skicka iväg

Ÿ Betala räkningarna + fixa de sista med tåg biljetterna
Ÿ hämta den externa och HOPPAS på att den är räddad!
Ÿ systemet besök

Ÿ hämta mina älskade skor som jag glömt bort hos skomakaren
Ÿ köpa kamera

Ÿ köpa shorts

Ÿ hitta ett par skor - dom måste se ut precis så som jag föreställt mig i huvudet, lätt?
Ÿ dammsuga lägenheten (viktigt! annars blir pappa besviken)
Ÿ hörlurar till mobilen (så länge jag inte hittar mina gamla) någon som vet vart jag lagt dom?

Ÿ träffa brudarna på lördagkväll fira mig i förväg och lite avskeds-förfest till hotellet :)

Ÿ ta reda på hur fiskar gör barn, viktigt!

Ÿ filma dansen och fixa det sista inför resan

Ÿ lära mig lätta Italienska fraser

Ÿ plugga in min tyska igen, bäst o kunna när jag är vilse på en tysk tågperrong mitt i ingenstans hoho

Ÿ fira min födelsedag i förväg med familjen <3 för jag är i Milano på min dag den 5 juli :)

Ÿ jobba sista passet innan jag åker på måndag 7-3!

Ÿ packa min backpakerryggsäck för nya äventyr :D Jippie! 

Detta är typ hälften av allt jag ska göra innan jag åker, har redan glömt bort allt annat, någon som kan hålla koll på mig åt mig ?  shiet hur ska detta gå?
Bäst o göra som M o mamma o pappa säger , inte stressa inte stirra, det löser sig, gå o lägg dig, och det ska jag göra nu, ska smörja in min kropp från topp till tå o från tå till topp och sen vet jag att idag somnar jag väldigt snabbt.. zzzZzzz

Love Alexandra


Vätterstrandsmys och kraschad hårddisk

2009-06-24, 23:10:30 / Kategori: Alexandra

Dagen började mindre bra, min externa hårddisk funkade inte som den skulle igår kväll så innan jag skulle hoppa på tåget så lämnade jag in den snabbt på datadoktorn (fyndigt namn) och den går troligen inte att reparera!!!!!! Jag höll på o lipa där inne, hela mitt liv i bilder är på den jävla disken! Tänkt länge jag ska ha en till backup, men inte blivit av, jävla skit , kan finnas en lite chans att han lyckas att få ut bilderna o allt som är sparat men chansen va minimal, annars kan man lämna in den på något företag som kanske kan fixa de men då kostar de 10 000 ungefär, är de värt de?
Känner faktiskt nästan att de är värt att få tillbaka sitt liv i bilder, eller är jag dum? :(

Kände mig mindre pepp när jag satte mig på tåget till jkpg, men så fort jag kom dit och fick en kram av M kändes de lite bättre, M och syster A tog med mig till Vätterstranden, blev chill i solen, lite kortspel, lite fotboll, och sen på eftermiddagen så grillade vi på stranden, himla mysigt :)
M brände sin rygg lite o jag va så nöjd över att jag inte brännt mig utan bara blivit brun och fått lite fräknar på näsan, haha för mig för när jag väl kom hem så såg jag att jag visst vart lite röd på brösten o ryggen, men det har nog lagt sig tills imorgon får vi hoppas, får då ska jag jobba 7-5

Innan jag åkte hem blev det en sväng upp till a6, mötte upp Jessie och Meera och hälsade på söta Sandra på dinsko, åt lite på McDonken och köpte glass och sen åkte vi hem till Eksjö igen, tack för skjusen hem sötnosar! :)

Love Alexandra

Fiskproblem?

2009-06-23, 23:51:14 / Kategori: Alexandra

Någon som vet hur fiskar gör barn?!?!

För jag tror mina höll på med någon snuskigt igår, dom liksom gnuggade sig emot varandra på något lustigt vis haha

Tror ni jag är med fisk?! :D

Hjärtan

2009-06-23, 23:49:48 / Kategori: Alexandra

Igår hade jag och mamma tjejkväll, så mys, vi köpte hem pizza från Keskins , pratade och myste , tittade Beck och så pysslade hon bara om mig, min mamma är bäst <3

Imorgon är jag ledig så jag ska ta tåget till jkpg tidigt , och så ska jag o M hänga på vätterstranden hela dagen , ska blir toppen , måste leta fram min bikinis, vet i sjutton va jag lagt dom efter Thailandresan. Sen ska vi leta efter en bra kamera till mig med, måste ha en ny till Italien :)

O alla som känner mig vet att jag har jäkligt svårt o se skräckfilm, och gissa vad smarta Alexandra gör nu , ligger o tittar på en skräckfilm - Barnhemmet, o jag är helt själv i hela huset, inte ens katten är hemma , så jag har alla lampor tända haha

O en sak till, jag jobbar bara torsdag, fredag och måndag , sen är jag ledig :D wiee!

Love Alexandra

Härliga dagar!

2009-06-21, 15:17:16 / Kategori: Alexandra

Torsdags: Blev det Gränna med släkten + USA-Holly, träffade massa släktingar man aldrig träffat innan, besökte kyrkogården och sen skulle vi titta upp ett familjehus ute i skogen som vi har haft i släkten, Riddersberg, allt detta i spöregn, såg ut som värsta turisterna som virrade runt med paraply haha, men de va himla mysigt att få se lite vart släkten har hållt hus förr, köpte även polkagrisar så klart!

På hemvägen hoppade jag av i Jkpg hos M. Vi hämtade ut min nya telefon på tre efter lite problem och hälsade på Sandra på dinsko, sen blev det ner till cafet där jag fick bakpotatis och olika röror, mumsigt! Sen blev det lite dans innan jag åkte hem :)

Fredag: Den "bojkottade midsommarafton" Jobbade jag från 7 till kl 5 himla trevligt med midsommarmat, midsommarstäng , midsommarkrans och sen så kom folkdanslaget och dansade folkdans för oss :)
Kom hem och svirade om sen så åkte jag ner till Richard och Johanna, där var det massa trevligt folk, vi grillade och körde femkamp och hade kanontrevligt, trots att det regnade lite :)

Lördag: Tog  jag sovmorgon till kl 12. Och sen hoppade jag på tåget till jkpg och M,  kanon mysig dag. På kvällen så mötte jag upp Sara och vi åkte ner till min mamma, jag köpte med pizza för jag va svinhungrig, åt upp en hel pizza + två portioner thai mat som syster och hennes pojkvän hade lagat, galet! Snacka om att vara hungrig haha
Sen så åkte Sara o jag ut till Maja älskling där vi myste <3

Söndag: Slappat hela dagen men nu ska jag iväg och jobba, jobbar 4-9 ,  wieee!

  

 
Jag är lycklig och det känns himla härligt :)

Love Alexandra

Visit from US and A

2009-06-18, 01:10:36 / Kategori: Alexandra

Vi har besök från USA av min pappas kusin, Holly, så himla kul :) Min farmor skulle fråga om hon hade några barn och hon kan inte engelska : Do you har några bambinos?!
haha vad hon nu fick bambinos ifrån, hon är så söt farmor!
Så ikväll har vi grillat och drukit vin och imorgon så ska vi till Gränna och köpa polkagrisar :D mumsigt

Och idag kom Italien biljetterna på posten = me happy!
Så imorgon blir det en sväng in till jkpg också, ska hämta min telefon på Tre och träffa M. :)

Nu är de bäst jag slocknar om jag ska orkar köra imorgon!

Love Alexandra

Bojkottar! (stavas det så?)

2009-06-15, 23:18:28 / Kategori: Alexandra


Nu är jag trött på det här, alltså Midsommar , det suger!
Jag va himlans glad igår , vi skulle ha en hejdundrade midsommar, med god mat god dricka , massa lekar och härligt folk, kunde inte bli bättre!

Sen får man ett sms att dom andra ska åka iväg till Västervik istället, kul! Jag  va så glad för vi hade planer och sen bara - bajs på de! Men ni får ha de så roligt!

Jag bojkottar midsommar för jag tycker det är skit tråkigt!

Love Alexandra


planeringsdag

2009-06-15, 17:38:43 / Kategori: Alexandra

Idag har pappa och jag städat hela huset för imorgon får vi besök av Holly, våran släkting från USA, kommer bli galetkul, har inte träffat varandra sen jag var occh hälsade på dom 1998 och de är 11 år sedan! Så dom kommer imorgon kväll, och på torsdag ska vi till Gränna med henne, dom andra dagarna jobbar jag så då får resten av släkten ta hand om henne :)

Och sen har jag suttit med Sj i telefon i 1½ timme för o fixa biljetterna till Italien, vi ska åka tåg :D Kommer bli himla spännande, speciellt att jag ska åka tåg hem själv till Sverige sen!? hur ska de gå haha
Jag längtar!!!!!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa veckorevyn och glo på tv, skönt med lediga dagar!

Love Alexandra

Trevligt värre

2009-06-14, 23:48:51 / Kategori: Alexandra

Igår hade vi kalas kul! Håller ni med mig:D Trevligt att festa till det med alla igen, och vilken kväll det blev, en vas gick sönder, en katt, glas, och gud vet vad haha Högland va trevligt, skakade rumporna lite, :)

Tack alla för en kanon kväll!

Nu ska jag försöka somna, imorgon så ska jag städa lite, min släkting från USA kommer på tisdag så bäst att snygga till när hon kommer, sen så ska vi nog boka biljetterna till Italien med :D Som de ser ut nu så kommer vi åka tåg ner :)

Love Alexandra

by the way..

2009-06-13, 17:30:20 / Kategori: Alexandra

vet ni om att jag är världens lyckligaste!?

För jag ska till Italien! :D

Love Alexandra

party like a rockstar

2009-06-13, 17:28:39 / Kategori: Alexandra

i torsdags hamnde Alexandra Öster på högastadie disco, haha, min vän adam och hans polare skulle spela på discot och jag hade lovat att komma ner och säga hej till grabbarna, mötte upp dom innan o snick snackade och sen dags för spelandet , jag hjälpt Rolf som arrangerade de hela med att foto, värsta grymma fotografen är jag :) Efterår blev det lite nintendo wii spelande innan jag körde hem killarna till hotellet där dom bodde.

Nu håller jag på att göra mig iordning för ikväll blir det party, ska iväg till min älskade vän och björn Emelie, alltså Nässjö, blir förfest och sen en sväng till högland, kommer bli nice, sen ska jag och emelie sova i hennes säng o gosa inatt:D min love är du!

Vaknade idag vid 12.30 av att Ida smsar mig, går upp ringer henne, pratar med Emelie en sväng , lägger mig i sängen igen och vaknar vid 16.30!!! Shiet snacka om att jag var trött!
Så nu har jag duschat , så ska äta o göra mig iordning sen blir det noselake, ska blir kul att träffa alla va för länge sen det var fest ihop! :D

Så ikväll slår vi klackarna i taket och party like rockstars!

Love Alexandra

Just nu, är jag VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!!!

2009-06-11, 01:45:54 / Kategori: Alexandra

Jag är LYCKLIG!!!!!
Har fått en förtidigt födelsedagspresent!!
Och jag säger bara WOAOWOWOWOW!!
Jag är så glad , så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!

Och min väckarklocka ringer om 4 timmar, shiet, men vem bryr sig?!
Inte jag för jag har fått världens bästa födelsedagspresent!!!!

OMG!!

Love Alexandra

Sökes!?

2009-06-10, 23:43:08 / Kategori: Alexandra

HJÄLP ?! igen haha

Jag letar efter en av mina studentklänningar , en kanon fin tubklänning (egentligen en kjol) den är gammelvit i färgen och så är de som en mudd vid brösten och där är det lite mönster och små paljetter ungefär själva klänningen sen är i fint silke. Jag brukar alltid vara väldigt givmild med min garderob och låna ut mina kläder till mina vänner :)
Nu hittar jag den inte i min garderob här hemma och den är inte nere hos min mamma, så min fråga nu kära vänner, är det någon av er som lånat den?!  (klänningen jag har på bilden nedan)


När vi ändå är i gång och söker efter grejer så kan vi lägga upp en bild på hiphoparn från Strand på Borgholm i sommras, han va sjuktsnygg, (ser lite skum ut på bilden)  Någon som vet vem människan är?


Så snälla hjälp mig om ni vet vart min älskade klänning är eller om ni vet vem den sköna hiphoparn på bilden är :D

Love Alexandra

Fisk problem!?

2009-06-10, 23:28:13 / Kategori: Alexandra

HJÄLP!

Jag har ett problem med Arnold och Gorbatiov..
Arnold är en mer nyfiken fisk än Gorbatiov, A kommer upp till ytan när det är dags för mat och ligger med öppen mun och bara väntar , medans G gömmer sig under växten , problemet är bara att A äter ju då upp den mesta av maten och de blir inte mycket över till G , och jag försöker att sitta och vänta tills G vågar sig upp men så fort maten kommer bli han rädd och gömmer sig igen och A tar maten igen!

Arnold börjar bli lite mer rund om magen än vad Gorbatiov är , så vad ska jag göra ?!


Några förslag?!

Love Alexandra

What a night!

2009-06-10, 23:22:17 / Kategori: Alexandra

Jobbkvällen har varit kanon, goa jobbarkompisar man har, vi har skrattar , jobbat och ätit choklad. Fast jag har ett blåmärke och rivmärke på min arm efter en incident, tyck synd om mig! :(  Sen fick vi sommarpresenter av dom på kontoret, varsin picknikkorg, som en ryggsäck så är de kylbag och så fick vi korv, korvbröd, senap och cider i den, så nu kan vi picknika hela sommaren, härligt! Och idag fick jag ge en spruta för första gången, de kändes stort, har gett insulinsprutor innan, men de här va en riktig spruta, kändes coolt, jag lär mig så mycket hela tiden på jobbet! De gillar jag. kanske skulle plugga till skjuksköterska iaf ?

Nu ligger jag i sängen och tittar på filmen "Pianisten", får se om den är bra, än så länge är den helt okej, imorse såg jag "Center Stage - Turn it up" en dansfilm, den gillade jag! Så smidigt med lovefilm.se , får filmerna direkt hem i brevlådan, och kan välja och vraka på de mesta :)

Imorgon så blir det jobb igen efter det så kanske det blir fika eller mat med några vänner från Sthlm som är nere överdagen för ett gig, hoppas det hinns med i planerna för dagen.

Love Alexandra

En helt vanlig dag

2009-06-10, 12:37:55 / Kategori: Alexandra

Ligger i sängen och tittar på en film , laddar upp för kvällens jobbpass, och på rasten ska vi äta Marabou jordgubb:D:D
Imorgon och fredag blir det också jobb, och imorgon efter jobbet kanske det händer något spännande hoho vi får se om de finns tid :)

Nu ska jag få i mig lite mat och sen blir det off to work!

Love Alexandra

20 November

2009-06-09, 02:42:30 / Kategori: Alexandra

Hur många är ni som längtar till den 20 november? 



 



Love Alexandra

Sjuk och jävlig

2009-06-09, 02:23:40 / Kategori: Alexandra


Klockan 15.00 idag så avslutade jag min jobb helg, förutom jobb i helgen blev det lite firande av studenter, va på min systers pojkväns studenskiva i fredags och fick underbart god mat :) Lördags blev det jobb och en sväng ut med studenterna, GRATTIS! I söndags va det jobb igen och sen åt jag middag med farmor o pappa, sen kom Sara och Ida som båda va lite smått bakis och vi såg filmen "I taket lyser stjärnorna" hade läst boken som jag grät mig igenom och jag lipade en skvätt under filmen med.

Men kl 15.10 så låg jag nerbäddad i min säng är fortfarande förskyld och hostar lungorna ur mig. Tog en shot hostmedecin och somnade gott. Pappa väckte mig lite innan nio, han skulle jobba natt och jag hade lovat farmor att ställa upp som chaufför. Körde pappa till jobbet och sen åkte jag och hämtade farmors vän Sture som skulle hålla i ett föredrag om Mässen Trianon för farmors damsällskap ( någon sorts damklubb) blev att jag stannade kvar och lyssnade, fick kaffe och muffns, och det va väldigt intressant att lyssna på, gillar historia, och jag minns när jag va liten och alltid var med farmor och farfar på mässen. Farfar var gamal Major och aktiv i musikkåren så därför "hängde" dom mycket där, va intressant att få veta mer om huset. Körde hem Sture igen och sen hem till sängen.

 


Nu har jag tagit en shot hostmedecin till och legat och pratat med Gorbatiov och Arnold lite, vart tvugen att skälla lite på Arnold för han snor åt sig all mat och lämnar inget till Gorbatiov, men efter lite skäll så delade han nu med sig av maten :)


Nu ska jag försöka sova lite , tror jag somnar gott med lite hostmedecin och alvedon i kroppen.
Natti Natt

Love Alexandra

Jag vet exakt vad jag vill ha!

2009-06-09, 01:22:32 / Kategori: Alexandra

Jag har väldigt länge varit sugen på en katt, kattungar är ju så underbart söta, jag har försökt övertala pappa om att ha en liten kissekatt här hemma, vi hade nämligen en när jag va liten, en katt som hette Sessie, och igår hittade jag min dröm, Rasen heter Ocicat och de har nästan som leopard mönster och finns i massa olika färger :) Galet fina!

   

Bilderna är tagna från http://www.powerspots.se kattungar från en av deras kullar.

Nu ska jag starta min övertalningskampanj så pappa går med på att ha en lite katt här hemma, han tycker det räcker med två fiskar, men jag startar min kampanj nu, för jag vill ha en lite kissemiss :)

Love Alexandra

Så mums!

2009-06-09, 01:03:04 / Kategori: Alexandra

SJUKT GOTT!


Love Alexandra

Fiskägare!

2009-06-04, 18:01:04 / Kategori: Alexandra

Idag efter jobbet så städade jag mitt rum, blev kanonfint! Och sen fick jag ett ryck, mötte upp Sara och Ida på djuraffären och skulle köpa mig en fisk :D Det blev två, kanun söta :D En svart med cyklop ögon och en vit-röd med svarta prickar, han va mobbad så va tvungen att ta han också, nu har vi kommit hem och mina sötnosar har fått istallerat sig i sitt nya hem!


M fick hjälpa mig och döpa dom, så den svarta heter Gorbatiov och den vit-röda-svarta Arnold :)

Love Alexandra

Jönköping gillar vi!

2009-06-04, 00:21:32 / Kategori: Alexandra

Vilken dag de blev :) Jessica och jag hoppade på bussen mot Nässjö, kände vi va lite små hungriga när vi kom fram och tur va väl de att vi slänge i oss var sin smörgås för väl på tåget mot Jönköping så blev vi sittande, satt fast i Forserum i 25 min för Signalfel, - vi har ingen kontakt där uppe Jessie! Tur vi kunde underhålla oss på tåget iaf, så resan som skulle ta från eksjö - Jkpg ca 60 min tog istället 2 h 30!!!!!!!

Men väl framme så fick vi cheesecake och kaffe och te av M så då var vi nöjda:) Cheesecake då är jag super nöjd asså!
Blev en sväng på stan , jag inhandlade hostmedecin, M tycker de är dags jag blir frisk, och de har redan hjälpt faktiskt! Sen blev de visst en as fet tischa och ett par leggings och tre trosor som åkte ner i en påse med hem med :)
Jessica gick sen o fixade sina naglar och jag o M gick och åt lasange riktigt mums, sen blev det bio och popcorn, vi såg Terminator - Salvation den gillade jag! den får väl 3½ A av 5 möjliga, många sköna komments i filmen.

Sen hoppade jag på tåget hem , tog tidiga tåget för att hinna med bussen till Eksjö, hade världens gulligaste unge som sällskap på tåget, hon frågade ut mig om precis allt haha, 
Kommer fram till N-ö o där finns ingen bussjävel. WHAT liksom!? Så kom en konduktör från Sj och han sa lycka till och gick iväg och skrattade, jag gick och ställde mig utanför stationen för att ringa runt och se om någon kunde hämta mig, och då kom en Ängel.  Jag står där och skakar och fryser och då kommer ängeln, en annan konduktör från Sj och hon erbjuder sig att köra hem mig! :D Blev så lycklig , hon skulle ändå åka förbi Eksjö och ville gärna ha sällskap i bilen, så som tack erbjöd jag henne att smaka kladdkakan jag hade med hem från M. En riktigt räddande Ängel!
Så nu gott folk är jag hemma säkert i min säng och är kanun trött.

Bäst att sova blir en lång dag imorgon, och jag är helt slut i min kropp för jag hostar så mycket, träningsvärk, bäst o passa så jag inte hostar sönder ett revben till, jag är ju rätt bra på de haha

Love Alexandra

Minnesgudstjänst

2009-06-03, 11:24:19 / Kategori: Alexandra

Minnesgudstjänsten för C.
Det var väldigt vackert idag. Många som saknar.
Lyssna och minns dom ni saknar.



Love Alexandra

God natt

2009-06-03, 00:31:11 / Kategori: Alexandra

Nu säger jag god natt, ska sluta ögonen och drömma mig bort, försöka att inte drömma mardrömmar inatt, drömt massa konstigt i några nätter nu, speciellt en dröm som jag har drömt flera ggr i några år, det är läskigt tycker jag, undra va de kan betyda? Eller kanske bäst att inte veta .



Go natt folket!
Imon kommer bli en bra dag, det känner jag i magen :*)

Love Alexandra

Händer i veckan

2009-06-03, 00:25:20 / Kategori: Alexandra

Denna veckan ser ut som den kommer bli fullspäckad med saker och de gillar jag :)
Jag borde ta tid och bli frisk med det hinns inte med, får gå runt och va hes och snora, thats life

Onsdag:
Minnesgudstjänst för C.
Jönköping efter det, dans och annat.
Torsdag:
Jobb
Städa
Titta på balen i Eksjö och träffa min älskade tjejer för att äta ute <3
Fredag:
Student i Nässjö (systers pojkvän)
Hämta min älskade brorsson = barnvakt
Studentskiva i Solberga
Mys med lillfisen
Lördag:
Jobb 2-9
Söndag:
Jobb 7-3

Något mer som händer som ska skrivas in i kalendern? :)

Love Alexandra

Mamma

2009-06-03, 00:13:34 / Kategori: Alexandra

Idag har min älskade mamma fyllt år, hon är världens bästa och hon fick en spikmatta i present :)



Älskar dig så mycket min älskade mamma <3

Love Alexandra

Galen helg!

2009-06-03, 00:03:38 / Kategori: Alexandra
Galen, de är ett bra ord för helgen, kanun rolig!

Fredags blev det balkonghäng hemma hos Bella, trevligt sällskap god dricka , och härlig musik! När vi hörde Hoffmaestro började spela så tog vi oss ner till Vaxblekarn och konserten va grym! Blev en sväng till hotellet för mig efter de och sen till Bella igen och där va hela Hoffmaestro på efterfest, kvällen va helt galen och rolig, underbart folk! Blev sen hemgång och när jag var vi hemköp kände jag att jag inte riktigt orkade gå så ringde taxi för att få åka ca 200 m haha , lätt värt de:)

Lördags va man sjukt seg, men jag tog mig ur sängen hoppade på cyklen och ner till stan mötte upp Sara och Ida och tog en sväng ner till Beachhandbollen, satt och njöt i solen. De roliga va att alla man pratade med, verkligen alla hade haft en kalasfylla o var riktigt på G , men alla hade ju haft kul så :)
Senare på eftermiddag tog jag , Ida och Emelie våra bikear och cyklade till Kalle där kvällens förfest var. Satt i kvällsolen och festade lite och körde "Följa John" Sjukt kul! Sen hoppade vi upp på cyklarna och styrde mot hotellet, träffade massa härligt folk, dansade så fötterna värkte och min skor va fulla med glas under så gled omrkring, lite sega så hoppade vi på cyklarna , dissade efterfesten för sängen och när vi ska ge oss iväg så kommer tre människorna springade runt kyrkan, Nakna! haha Roligaste cykel turen hade vi hem och sjöng o hade oss, skrattade mest hela vägen hem.

Söndagen va jag faktiskt pigg så upp tidigt och fixade sen blev det Beachhandbollen en sväng innan jag tog tåget till Jkpg, mötte upp två kompisar från Thailand och hängde med dom på Vätterstranden i de fina vädret. Sen kom M och vi tog en promenad ut på Piren och satt och bara njöt, härligt, såg massa ankungar, lite söta faktiskt, sen blev det dans resten av kvällen :)

Måndag blev det upp tidigt och hela familjen in i bilen för student i Göteborg, jag körde första biten och sen fick syster övningsköra, mamma va livrädd i baksätet haha,
Studentfesten hölls i min Farbrorsstuga utanför Gbg i Frillesås vid havet, härligt och snuskigt god mat! Cheesecake till efterrätt och kladdkaka och jordgubbar, himmelriket! Bilder kommer så fort jag tagit hem min kamera från mamma.

Love Alexandra