Mums

2009-04-29, 23:59:14 / Kategori: Alexandra

Idag va jag ledig igen, härligt! Följde med mamma till Nässjö hon skulle till doktorn och sen på utvecklingssamtal med min syster på skolan, så klart han vi med en sväng på stan blev en bh till och två trosor,  sen åt vi riktigt god lunch, minns inte va stället hette men dom mixade sallader precis som man ville, pekade bara på de man ville ha i , riktigt mumsigt!

Sen när jag kom hem blev det ännu mer mat :)



Ett bord reserverat i mitt namn, 7 tjejer och pasta och pizza buffé på Salt N Pepper , mumsigt de med, sen blev det en lite promenad och sen hem till sängen och telefonen :)

Haft två kanonbra lediga dagar , riktigt skönt, nu blir det jobb i två och sen ledig helgen, och imon Valborg blir det 20 års fest i Nässjö , ska bli kul att festa nykter hehe :)

Love Alexandra

ps. min mamma är söt ds
.

Jönköping

2009-04-29, 01:03:28 / Kategori: Alexandra

Idag har jag och haft en mys dag med min kära mor, jag tvingade med henne till Jönköping för jag skulle köpa nya bhar för alla mina bra har byglarna gått av på.
Så vi åkte och började med att fika hos M. mycket mumsigt, jag åt en stor baguette med kycklingröra, sen bar det av upp till a6 .

Fick hjälp av en expedit när jag skulle fixa bh, och det visade sig att jag gått runt med helt fel storlek på bh innan, har alltid kört på 70C el något sånt, men hon mätte och hade sig och så visade det sig att 70DD el 75D sitter perfekt på mig! Helt knäppt egentligen, men jag köpte tre st fina som jag hittade två svarta och en vit, och dom sitter tokskönt, känns liksom inte som jag har något på mig :) Sen köpte jag mitt schampoo och balsam från bodyshop som jag använder, flaskorna är sjukt dryga och håller ca ett halvår åt gången, kanon bra! Sen hittade jag en skinnjacka med, jag har letat och letat men hittade den perfekta nu , så nöjd:)

Blev dans när jag kom tillbaka till stan och efter det en hundpromenad med Agnes, sen myste vi på balkongen till pappsen kom hem från Tyskland, han blev såå glad för jag städat och tvättat bilen och handlat :) Fick en stor kram och han hade saknat mig sa han :D:D:D

Och jag kom fram till en sak idag, sms är skit egentligen, visst de är smidigt och bra ibland, men när saker ska planeras eller man diskuterar något väldigt viktigt är de sjukt svårt att få till det bra, utan missförstånd eller få ner allt i ord utan de blir fel, och de kan bli så fel om man skämtar och människan som läser det tolkar fel, Nej hörrni tacka vet jag TelefonSamtal, när man pratar istället, visst sms är smidigt, men oftast går det mycket snabbare att bara ringa upp istället för att sitta och plirra ner ett långt sms, eller vad säger ni ?

Nu ska jag försökta sova och imon är jag ledig igen , så då blir det Nässjö.

Love Alexandra

ps. mina föräldrar är tokbra ds.

Härlig måndag!

2009-04-28, 00:20:02 / Kategori: Alexandra

Jobba sista dagen på min jobbhelg idag , skulle gott hem halv fyra, men stannade till fem för jag älskar ju o jobba :) Efter jobbet mötte jag upp Johanna och Maggie för o köpa present till Felicia som fyller 20 väldigt väldigt snart, och sen en vända in på systemet där vi mötte upp Vanni, handlades lite gott och jag fick den smarta iden att varför inte dricka ikväll, fira att de är måndag liksom :) Sagt och gjort!

Jag tvingade tjejerna att hjälpa mig va lite vuxen först, hade tänkt överraska min pappa när han kommer hem från Tyskland imon kväll men en ren bil som är fulltankad och ett kylskåp som är fullt med mat, så för första gången i mitt liv så har jag suttit i en bil inuti en biltvätt haha, jag tyckte de va kul :)
Sen åkte vi till Ica och gissa vad min mat gick på!? Sammanlagt blev all mat 1300kr, galet! ;P Men nu har vi mat hemma iaf, så är ni hungriga kom hit så bjuder jag på mat :D

Sen blev det hem till mitt kök där Vanni, Johanna och jag slänge ihop tacos, Kalle och Johannes kom och joinade och då lagade vi Amerikansk Cheesecake, mumsigt! Blev lite cider med, gottigt! 

  

Och just de,  jag fick en smäll i magen på jobbet idag, tog på understa revbenet, och nu har jag skit ont längst upp i de revbenet som jag hade sprickan i som jag hostade sönder efter Thailand..känns inte bra, för nu kan jag inte nysa igen utan de gör ont, tyck synd om mig!

Nu är jag kalastrött så blir en film och sängen för imon ska jag iväg en sväng till Jkpg:) Och sen dansa hela kvällen!

Love Alexandra

Lördag

2009-04-25, 14:09:14 / Kategori: Alexandra

Nu har jag kommit hem från jobbet och lagt mig för o vila och njuta av en glass! Såg världens snuskigaste spindel på jobbet idag, usch!

Ikväll blir det 40 års fest i Vetlanda, ska blir trevligt, och så kommer min lilla kusinbebisen som jag tänkte mysa med :)

 


Älskar glassen Sundborn från hemglass, min farfar köpte alltid den till mig när jag va liten, fanns alltid i frysen, på bilden syns även min första tatuering: farfar

Ha en himla trevlig kväll!

Love Alexandra

Mys på min balkong

2009-04-24, 23:08:27 / Kategori: Alexandra


 

Dagen började inte vidare roligt, och fortsatte med spänningshuvudvärk hela dagen, inte så roligt när jag jobbade ändå till kl fem.

Men sen så vände de , efter hastiga beslut så var vi 5 tjejor som möttes upp på Hemköp för att handla en massa gott:) Blev lite "välkommen hem" mys för Jessica som varit i Thailand i en månad. Så Sara, Johanna, Emilia, jag och såklart Jessica. Vi köpte massa kex och ost, skinka, frukt och annat gottigt och såklart skulle vi grilla korv, så en engångsgrill blev det också!

Vi bestämde oss för att inviga min balkong för i sommar, så mysigt och gott, sen hörde jag Glassbilen och fick ett ryck, gick in på hemglass.se för att se vilken tid dom skulle komma till min gata men dom hade kört förbi stod det, men jag ringde upp Stefan på hemglass och det visade sig att han va på väg till Sjöhagavägen, så Johanna och jag sprang ut på gatan och där fick vi hänga i 25 min! 25 jäkla minuter , då va jag så glass sugen så jag handlade glass för 260 kr haha, men gu så gott de va ! Sen blev de lite kallt på balkongen så då blev de mys på soffan istället och pappa fixade kvällskaffe, bästa pappan <3

Roligaste var att vi råkade sno kunden som var efter oss på hemköp, hans avokado, haha stackars kom hem utan, men tack

för en gratis avokado, alltid gott! 


 
 





 

Nu ska jag ta två alvedon och försöka sova bort det onda!
Och inte försöka ligga och tänka för mycket som jag alltid gör!
Imorgon blir det jobb och 40 års fest!
Tack för en underbar kväll tjejer!

Love Alexandra

Nostalgi

2009-04-23, 22:35:59 / Kategori: Alexandra

Kvällspromenaden va himla skön, stackars min hund va helt slut när vi kom hem, nu sover han gott.

Jag har kryptit ner i min säng och satt på Lotta på Bråkmakargatan <3 Jag älskade alla Astrid Lindgren sagorna när jag va liten och hittade några av filmerna nu, Jag försökte härma många av dom när jag var liten, pillade in en ärta i näsan , försökte som treåring klättre upp på taket med ett paraply, pappa hittade mig en gång vid flaggstången när jag höll på att knyta fast min syster i snörerna för jag skulle hissa upp henne :)
Men Lotta hon är ju så jäkla rolig!
Inne i matbutiken så frågar en tant henne när hon står o snorar;
- Har du ingen näsduk?
Lotta svarar;
- Jo de har jag, men den lånar jag inte ut till folk som jag inte känner!
Ooo nu ligger jag här o skrattar för mig själv :)

Love Alexandra

Kvällspromenad

2009-04-23, 19:55:28 / Kategori: Alexandra

Jag klickade upp Johanna på msn för o fråga henne om hon skulle med ut o gå, då hon skriver till mig: Du ska inte med ut och gå?
Haha, snacka om att tänka lika, sjukt läskigt, så nu blir det kvällspromenad, Johanna , jag och min vovve :)

Love Alexandra

Fråga Olle

2009-04-22, 22:41:50 / Kategori: Alexandra


Kom hem från jobbet och satte på tvn och tittade på kanal fems "Fråga Olle" gästerna för kvällen var Katrin Zytomierska och Viktor Åkerblom,
Jag skrattade för mig själv när dom på slutet tackar gästerna och säger: Då får vi tacka Viktor Åkerblom och Katrin Schulman! Schulman, hallå hon har ju skiljt sig och bytt efternamn haha :)

Love Alexandra


Svennebanan!

2009-04-22, 12:02:26 / Kategori: Alexandra


Love Alexandra

Måndag

2009-04-20, 13:57:32 / Kategori: Alexandra

Idag blev det skön sovmorgon och vaknade av att solen sken :) Gick upp och bara pysslade lite, städa rummet och har bara tagit de lungt, ska ta en promenad ner till mamma, syster och Hampus(hennes boyfriend) snart och fika lite hoppas dom lagat mat till mig också, hoppas!, sen blir de jobba ikväll, va egentligen ledig, men de behövde folk så varför inte :)

Och jag är fortfarande på så där härligt bra humör och så glad:D:D:D

Love Alexandra

Underbara Göteborg

2009-04-20, 13:49:08 / Kategori: Alexandra

Fredag: Har haft en kanon helg! I fredags drog, Emil, Viktor, Sara och jag till Göteborg, Kom till Oskar och drog en runda i stan och till största systembolaget jag varit på hittills, hem till Oskar där vi gjorde iordning oss och drog till Kråkans Krog där vi åt utsökt mat och drack gott, gick tillbaka till Oskar där vi mest softade, senare drog Sara och jag in mot centrum vi tänkte gå ut och dricka lite gott men det slutade inte som vi tänkt oss...

Hon hade lämnat sin väska i sin brors lägenhet men när vi kommer dit är väskan borta, och fönstret är öppet, vi letar som idioter och tror ju till slut att de måste varit inbrott, tappade suget helt på att gå ut och blev chill på soffan istället, efter fyra samtal till Saras bror dagen efter så visade det sig att han fått med sig hennes väska till Borås den klanten :)

Lördag: På lördag morgon så gick Sara o jag till SevenEleven och köpte frukost och gick till min farbrors butik och åt med honom, trevlig morgon och bra start på dagen så drog vi ner till femmanhuset och mötte upp grabbarna grus, blev lite shopping och sen till Salluhallen där vi köpte med oss mat och drog till parken för att äta lunch, satt i solen och bara gottade oss, där springer vi även på två eksjöbor, Malin och Magnus :) Sen blev det en runda till på stan, killarna drog tillbaka till Oskar i Mölndal och Sara och jag till hennes brors lägenhet, chillade lite och sen drog vi med till killarna , blev förfest hos Oskar med hans kusiner och min älskade bror kom också :)
Sen in till stan igen och så guidade min bror oss på kroglivet i Göteborg, kanonkväll med shots och gott o dricka och kanonbra sällskap! Tack allihopa!

Sara och jag har kommit fram till att vi tränat som fan i helgen, alla dessa backar i Götet och speciellt dödsbacken upp till Oskars lägenhet, den är inte och leka med speciellt inte vid femtiden på natten/morgonen efter en krogrunda haha

Söndag: Blev det chill i Oskars soffa alla va rätt sega, en del fortfarande fulla tror jag haha, tittat på Sunes sommar och sen blev det pizza! Inte lika god som hemma , men den satt fin i kistan iaf. Efter ännu lite chill i soffan så satte vi oss i bilen och styrde hemåt Eksjö,
Jag hoppade av i Jkpg och lagade god mat och umgicks, trevligt :) sen tåget hem och kvällsfika med pappa sen somnade jag väldigt gott i min säng.

Helgens låt : Svennebanan - Promoe

Helgen har innehållit trevliga människor, bra musik, fint väder, god mat, god dricka, folk som kissar på sig på krogen, trevliga Göteborgare, konstiga Göteborgare, dödsbranta backar, bergsklättring, Sunes sommar, tv-spel, poker, spårvagnar, lite shopping, myskänsla, snickerskaka, fylla, Svennebanan som blev Jannebanan och mycket mer härligt!
Tack alla ni som gjorde helgen underbar!

Love Alexandra

:)

2009-04-16, 23:23:25 / Kategori: Alexandra

Jag bara går runt och ler hela tiden känns de som :)
Imorgon efter jobbet drar vi till GÖTEBORG kommer blir en kanon helg!

Love Alexandra

Happy times

2009-04-15, 22:15:35 / Kategori: Alexandra


Nu är påsken över , och det har varit jobb, nästan för mycket , men de har de varit värt, känns lite tråkigt att man inte haft tid att träffa alla som har varit hemma över påsken, för när jag inte jobbat har jag dansat, men de har varit en toppen helg faktiskt.

Fredag: träffade jag folk som var hemma och blev en sväng ute med dom på hotellet. Mia fyllde år :)
Lördag: så blev Påsk lunch med släkten , jobb och sen balkongmys med min kära bror och hans andra halvsyster bella  <3
Söndag: efter jobbet blev det dans med M , som är gullig och hjälper mig med dansen till filmtemat till dansuppvisningen, blev även god pizza och thaimat, mumsigt värre.
Måndag: Efter jobbat så dansade jag lite på egen hand, och senare på kvällen så tog jag med mig hunden ner till Sjöängen där mina fina vänner var och grillade och spelade kubb. Marsmallows är bara så gott!
Tisdag: Min första lediga dag på nio dar! Tog en kort sovmorgon till nio och sen tåget  till Jkpg, hängde med M på hans caffé åt massa gott (världens godaste snickerskaka) samtidigt som vi fixade dansen i teorin, njöt ute i solen, va längesen jag va så avslappnade och lugn och kände mig ledig, så härligt, sen blev de på med dansskorna och så satte vi ihop koreografin, eller M gjorde mest, kommer bli grymt! Bästa dagen på länge!

Idag har det varit jobb igen, och torsdag och fredag, men slutar tidigt på fredag för då drar vi till GÖTEBORG!
Jag , Sara hänger på grabbarna grus, Emil och Viktor och hälsar på Oskar och Glenn i Götet haha:)
 Sara och jag tar två flugor i en smäll o hälsar på våra bröder när vi ändå är där, kommer blir en kanon helg!
Jag längtar!!!!

Och det händer massa nu framöver, jag är bara så glad och oooo så glad! Blir kanon de här :) Big plans!

Nu ska jag dansa lite och sen somna till låten här uppe :)

Love Alexandra

DANCE!

2009-04-10, 00:34:39 / Kategori: Alexandra

Jag är så tokglad :D
Klirrar i hela kroppen,
Jag kommer inte bara dansa på hotellet i helgen
utan även en sväng med privat danslärare :D
Detta gillar jag, (Like knapp) som på faceb. !
Och detta firas med låten ovan på!

Och för övrigt så jobbar jag ju hela påsken, like! Jag kommer bli rik!

Och idag hände det en sak, jag fick träffa min älskade bror inte sett honom sen i slutet av Augusti, katastrof! Men vi pratar minst två ggr i veckan, men inte alls samma sak om o träffas. Min lilla skit fis Isak (mitt brorsbarn är också hemma :D så i helgen blir det mys med familjen , jobb, träffa vännerna , och massa god mat, och DANS.

Nu ska jag drömma väldigt gott! Sovmorgon väntar!

Love Alexandra

Världens sötaste Alva

2009-04-10, 00:22:12 / Kategori: Alexandra

Idag efter jobbet tog min bil (pappas bil) vägen till Vetlanda för att äntligen få träffa Kusinbarnet Alva som kommit till världen hon är dryga 4 veckor nu.
Hon va så liten och söt som en liten docka.
Jag fick hålla henne i min famn , först gick de bra hon låg o sov o jag tittade på den lilla ömtåliga varelsen som låg i mina armar, sen började hon gråta jag får panik och skriker - ta den , ta den ! 
Då skrattade alla åt mig, för grejer är att jag har haft lite fobi för det här med barn, graviditet och hela köret och sagt ett bra tag att jag nog aldrig kommer föda ut en unge, utan kanske kejsarsnitt, adopterar eller så där, men idag så ångrade jag mig, jag vill ha någon gång i framtiden en liten sån där mini Alexandra :)

Jag fick riktig kläm på de där, jag kunde hålla henne , byta position på henne, ge bort henne till någon av dom andra som stod på kö för o hålla i lilla Alva, jag kunde hantera en liten ömtålig varelse och va stolt jag var när jag med hjälp av nappen fick henne o sutta och sluta skrika o somna igen i min famn :) Va faktiskt med och bytte blöja också , (läs: tittade på) fast jag är ju van ifrån jobbet o byta blöja så hoho

 
 

Gillar understa bilden till höger, där ser Alva ut som en lite påskkärring :)

Love Alexandra

Faktiskt en väldigt bra dag!

2009-04-07, 22:03:03 / Kategori: Alexandra


Vet inte vad som hänt med mig, men jag ser fram emot att jobba , de brukar alltid ta emot lite att kliva ur sängen, men idag skuttade jag upp :) Och hade en greajt dag på jobbet med, fick slutade tidigare för jag inte fick någon lunchrast!
Sen blev de dans, och vi hade ju glömt tjejerna hade påsklov så de kom tre st ;P

Jag håller på att försöka få ihop en workshop i dans i maj, några danssugna där ute? De kommer bjudas in en grymt bra dansade kille som ska hålla i detta om allt går som jag vill! Hoppas och håll era tummar, kommer bli grymt! Mer info kommer :)

Jag är så sjukt trött jag tvingar mina ögon att titta på tvn nu, måste ju se förlängningen i hockeymatchen, så spääannande så jag får ont i magen juuu!!!! HV HV HV HV HV ! :D

Och imon eller torsdag får jag One Tree Hill , me like alot!

Love Alexandra


Höjden av lathet

2009-04-06, 23:23:54 / Kategori: Alexandra

Min hund är helknasig, hade värsta nannisrycket när jag kom från jobbet, han hade hittat en gammal marakass(el. hur de stavas) och för runt med, käkade mossa i mängder, och toksprang flera varv runt huset, han är knasig asså, men världens goaste!

Idag har jag varit duktig, städat som tusan på jobbet , putsat fönster och grejat, när jag kom hem satte jag igång och städade balkongen med grönsåpa! :) och dammsög i lägenheten!
Sen började jag mixa och trixa med våran låt till en av dansuppvisningarna och började sätta koreografin till den mixen, samtidigt som jag försökte styra upp en Workshop samma helg som dansuppvisningen är, den 9 maj va det tänkt, klart från kommunen, nu ska jag bara försöka lösa de, mer info kommer! :) Kommer bli grymt! om de blir som jag vill ;P

Sen skulle jag ställa mig och baka va de tänkt, men då kom Emelie och Ida och kidnappade mig och så hämtade vi Sara, dom hade köpt massa cookies o cola , så vi åkte ut på piknik, inte alls kallt ;) Och så spanade vi in husvagnen till Hultsfred, tokgrym!

Sen såg vi höjden av lathet, va en snubbe som inte orkde gå från parkering fram till luckan på grillen så han hade kört fram på trottoaren , snacka om lat, sen fick han iaf gå ur bilen för o kunna betala , då skrattade jag, mohaha


Nehe gott folk , nu har jag satt koreografi och dansat i två timmar så nu ska jag med gott samvete krypa ner i sängen och somna till en film :) Sussa gott ungdomar!

Imon är det dans!! jippie

Love Alexandra

Jag hyr ut Mossrensare till din trädgård!

2009-04-06, 23:14:13 / Kategori: Alexandra

Jag har en alldeles egen mossrensare, och jag hyr ut honom till ett bra pris!
Han tar bort all mossa i din gräsmatta, garanterat!
Han är snäll, skäller inte, utan bara äter din mossa :)


Problem med mossa?

  
 

Love Alexandra

Ring Ring

2009-04-05, 23:26:54 / Kategori: Alexandra


Tänk va allt ska vara kompicerat ibland, har ni tänkt på de?
Men idag har jag fått prata,
jag älskar att prata ,
speciellt med dig,
tacka gudarna att vi förstår varandra så bra! Du är tokbra!

Nu har jag legat och tittat på film och ätit knäckglass med oboy på! Oboy på glass är tokgott! :)
Och i veckan ska jag få Oth säsongerna ! Me like! :D
Och Sara och jag ska hänga på grabbsen upp till Götet snart , me like ännu mer :D
Hälsa på Glenn haha!

Nu ska jag somna till en film och sen väntar jobb, måndag-måndag, money money money!


Love Alexandra

Årets första grillkväll

2009-04-05, 18:34:49 / Kategori: Alexandra

Idag fyller världen bästa Kim 21 år :)
Och det firade vi igår med att ha årets första grillkväll!
Kanon kul folk, va verkligen la liga :)
Senare på kvällen tog vi en sväng till hotellet och dansade lite , wieoo

Bjuder på lite bilder från mobilen, kommer bättre när jag får dom från Oskars kamera, :)

   

 
  

 Love Alexandra

Hv-matchen i onsdags

2009-04-05, 18:26:21 / Kategori: Alexandra


Hockey match precis som de ska vara, kanon sällskap och KORV!!
Emil pappa Hasse ställde sig i pausen och kokte korv, precis det som man ska tugga på när det är match!
Så korv och rökpaus och rasta Nelly i pausen och sen tillbaka till soffan, gottigt!

 


Jag och Nelly käkade massa cheeseballs med , :) Typ en hel påse , hoho

Love Alexandra


Sara och jag på hajk!

2009-04-01, 17:04:40 / Kategori: Alexandra

När jag kom hem från Nässjö tog Sara och jag en lunch på Via.
Sen va det dax för mig att ta mina blodprover och Sara var snäll och följde med mig till hennes mamma på sjukhuset som har rykte om sig att vara bäst på provtagningen!
Jag är livrädd för blodprov och nålar, dom brukar få vara flera stycken när det är dags för mig, men inte denna gången!!! 
Så stolt över mig själv, jag fick sitta och titta på Sara och mamma Lenas fadderbarn, en APA :)
och vips! så var de färdigt, men jag blev lite lipfärdig efteråt,
och då fick jag ett klistermärke för jag var så duktig, haha ,
kanske borde gå tillbaka till barnavdelningen;P

 

Sen tog Sara och jag bilen och gav oss ut på okända vägar ute i skogen, sjuktroligt, tokroligt!
Vi körde fast i snö, men kom loss igen haha, hittade "Deutsche Strasse" el. vad den hette och tillslut kom vi ut på stora vägen, men vi gav oss in på småvägarna igen, och tillslut va vi i stan ;P Kom tyvärr inte till Hult denna gång, man brukar ju säga här nere i Småland att alla vägar leder till Hult mohaha:)


Nu ska jag sluta mina ögon en timme , för första gången på över ett dygn,
och sen ska jag och min Bästo Emil titta på hockey! :)
HV HV HV HV HV !!!!!!

Love Alexandra

Fin i håret :)

2009-04-01, 16:54:50 / Kategori: Alexandra

Jag är så galet trött nu, höll på att somna när Iris och dom andra pysslade om mig på salongen, Salongen heter förresten "Hos Sasha" och ligger i Nässjö! Toppen bra! Satt från kl nio och vi var färdig kl ett , dom har verkligen gjort ett kanon jobb! Kände mig som värsta kändisen som blev färgad och slingad och stylad och fick frukost :)

Sen så skämtade vi mest när jag satt i stolen där vad vi skulle göra mer, och det slutade med att "färgsättaren" (eller vad han kallades) från RedKen tog en sax och klippte av mig luggen, wuuuui! Fick nästan tårar i ögonen, men de blev kanon fint, om man får säga de själv ;) jag är hel nöjd!
Tack Iris, Sasha, och Kalle (från RedKen)! och så klart den söta praktikant tjejen!

 

Love Alexandra